Over ons

Remond Sluiter, aangenaam kennis te maken! Sinds 2001 ben ik werkzaam als adviseur in de verzekeringsbranche en sinds 2009 als zelfstandig ondernemer.

Betrokkenheid, luisteren, goed analyseren en daarna snel schakelen. Dit zijn de kernwaarden zoals ik mezelf zie. Samen met u kijk ik naar uw persoonlijke situatie en wensen voordat u zich gaat verzekeren. Of u nu als particulier een verzekering zoekt of als MKB-er of Zelfstandige, ik gebruik geen ingewikkelde termen, maar geef u advies in duidelijke taal.

Sluiter Consultancy begint met een goed kennismakingsgesprek en geeft advies en bemiddelt in zowel particuliere als bedrijfsmatige schadeverzekeringen en tevens in inkomensverzekeringen. Voor overige financiële vraagstukken verwijs ik u graag door naar andere specialisten op dit gebied.

Vindt u het ook fijn om hulp te hebben in de zoektocht naar passende en betaalbare verzekeringen en tevens een aanspreekpunt te hebben in geval van nazorg, schades, vragen en wijzigingen? Dat is wie ik ben en wat ik doe voor u!

Sluiter Consultancy bemiddelt voor meer dan 50 verzekeraars! Omdat ik me wil focussen op u, maak ik gebruik van backoffice organisatie Anac welke gespecialiseerd en gedigitaliseerd is in polisopmaak, schade-administratie en incasso's van premies. ln de communicatie rondom verzekeringen kunt u dus met Anac BackOffice te maken krijgen. Ik ben en blijf echter uw juiste en enige aanspreekpunt.

Sluiter Consultancy

Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Een vergelijkingskaart geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Vergelijkingskaarten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure